usaid
  • bet365 100% бонус

Информации за Bet365

Британскиот онлајн букмејкер bet365 дефинитивно може да биде наречен лидер во секторот, не само во Велика Британија а и во останатиот дел од светот. Тоа што го нуди како производ Англиската онлајн платформа, дефинитивно е подобро од тоа на конкурентите.

Bet365 Group Limited (сопственик на британскиот букмејкер) е гејминг група со над 6 милиони корисници во светски рамки. Приватната компанија е седма по големина во UK со над 2000 вработени. UK Gambling Commission ги има лицензирано спортските обложувања. Онлајн платформата е достапна на 17 јазици. Букмејкерот располага со спортски облози, казино, покер, бинго и игри.

Bet365 им овозможува на своите клиенти достап до повеќе спортски настани со неограничени теми. Можат да се прават облози на фудбал, тенис, кошарка, ракомет, јавање коњи, голф, рагби, моторни спортови, пикадо и др.

Залози в bet365

Кога зборуваме за коефициентите, онлајн бетинг платформата ги нуди едни од највисоките во секторот, притоа можете да одбирате помеѓу децимален, дробен или американски формат.

Букмејќерот нуди повеќе опции за депонирење и повлекување на средства. Тоа се следните варијанти: Direct bank transfer or by credit / debit card, Skrill (Moneybookers), Neteller, Click2Pay, ePay, Skrill 1-Tap, EntroPay. Британската бетинг платформа дефинитивно се има погрижено и за најкаприциозните клиенти.

Треба да се истакне, дека сигурноста и безбедноста на британците можеби се едни од нивните најсилни страни. Ако се споредуваат со други букмејкери и со нивните онлајн платформи, ќе увидиме дека тие поседуваат лицензи издадени во доста „сомнителни“ држави.

Предметот на нашиот преглед - Bet365.com, е на пазарот повеќе од 30 години. Регистриран е во Англија и одржува високи стандарди преку кои на своите клиенти им обезбедува сигурност.